Enormkritik

Enormkritik.se

Granskar normer inom nördkulturen

Erbjudande - delta i utlottningen av biljetter till SciFi-mässan i Stockholm 7–8 dec 2019

Jag ruskar nu liv i bloggen med normkritik inom fantasyvärlden och startar med detta fina erbjudande. Jag kommer att lotta ut ett antal biljetter till årets science fiction-mässa och har du tur kan du bli en av de utvalda. Ordinarie pris är 180 kronor för vuxen och 100 kronor för barn (3–7 år) och jag vill gärna ha era åsikter om de rådande normerna i fantasyvärlden.

Du kan testa massor av Sci-Fi spel, både brädspel, retrospel, nya och snabbare spel på nätet samt hjälpa till att sätta ihop olika topplistor. Du kan träffa skådespelarna och bli fotograferad med dem och vara med på frågestunder där de berättar om sina karriärer och det är fritt fram för publiken att ställa frågor.

  • Utlottning av biljetter till SciFi-mässan 2019
  • Välkomstkampanjer med massor av välkomsterbjudande
  • Många säkra och seriösa utställare från Sverige och utlandet
  • Mängder av kampanjer med massor av gratisprover
  • Träffa skådespelare, svenska som utländska och bli fotograferad med dem
  • Frågestunder med skådespelarna - gratis för alla mässbesökare
  • Filmer, onlinespel, brädspel, retrospel, tidningar, böcker och mycket mer

Mässa för alla som gillar fantasy och spel

Årets mest lekfulla och fantasifulla mässa för dig som gillar fantasy, böcker, tidningar, filmer och spel. Du kan också vara med på Cosplay (costume play) med Scifiworld All Star Parade, där alla karaktärer är välkomna, allt från Star Wars och seriefigurer till skräck, zombies och manga. Barn 4–12 år erbjuds vara med på ljussabelträning hos Ludo Sport, gratis i 20 minuter båda dagarna, för vuxna också såklart men inte samtidigt.

Du kan testa nya spel, träffa spelutvecklare, jämföra spel och naturligtvis köpa årets bästa julklappar i god tid. Quartex kommer också till mässan och har med sig en massa coola och ovanliga retrospel, såsom Retro tv-spelen Nintendo 8-bit, Super Nintendo och Nintendo 64 med både konsoler, spel och tillbehör. Du kan betala med Swish, Trustly och BankID och självklart också med kontanter.

Mängder med nya och spännande utställare

Du kan köpa allt du kan tänka dig inom science fiction och fantasy, inte bara film, spel och böcker utan allt! Och dessutom till grymma mässpriser!

Det gör du utan konto och utan insättning, du går runt och testar, får gratisprover, låter dig roas och betalar det du köper på plats.

E-normkritik på plats

E-normkritik kommer naturligtvis att finnas på plats båda mässdagarna och granska normer och genustänk i en rad spel, böcker, tidningar och filmer. Och här vill jag gärna ha er hjälp, alla åsikter och tankar är värdefulla för mig, även barnens, de kan vara nog så uppmärksamma och klartänkta.

Jag skickar med en enkät för enkelhets skull men ni behöver inte följa den slaviskt utan bara skriv det ni kommer att tänka på! Fyll i kontaktformuläret (utan registrering) så skickar jag en enkät och om du har turen med dig; en biljett till mässan.

kontakta oss nu